Maltepe Belediyesi Taşeron Şirketlerde Yaklaşık 650 Üye Kaydı Gerçekleştirdik

İstanbul Anadolu Yakası 2 Nolu Şubemize bağlı Maltepe Belediyesi taşeron şirketlerde yaklaşık 650 üye kaydı gerçekleştirdik. Üye kaydı halen devam etmektedir. Örgütlenme çalışması gerçekleştirdiğimiz, BİYOSİD ÇEVRE SAĞLIĞI MAKİNE SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. (Maltepe Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanlarının Rehabilitasyonu ve Kent Zararlıları ile Mücadele Hizmet Alım İşi), NİDA PEYZAJ PLANLAMA İNŞ.TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. (Maltepe Belediyesi Park ve Parçeler), İ.S.A.D. YEMEK TEM. GIDA İNŞ. TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ – REVİ İTH. İHR. TEM. TAAH. GIDA İNŞ. PAZ. TUR. ÖZ. SAĞ. BAS. YAY. DAĞ. DAN. TİC. LTD. ŞTİ. (Maltepe Belediyesi Yol Bakım), BELTUR TURİZM TAŞIMACILIK OTOMOTİV GIDA ÜRÜNLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ İLETİŞİM SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.(Maltepe Belediyesi Genel Temizlik Hizmeti), BELTUR TURİZM TAŞIMACILIK OTOMOTİV GIDA ÜRÜNLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ İLETİŞİM SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.(Maltepe Belediyesi Danışma, Servis, Bakım Hizmeti) işyerlerinde temsilcileri belirlemek üzere temsilci seçimi yaptık. Yeni seçilen taşeron temsilcileri ile 31.08.2015 tarihinde tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Sendikamıza üye olan Maltepe Belediyesi’nin taşeron şirketlerinde çalışan işçi kardeşlerimize hoş geldiniz diyoruz.

Örgütlenme
Örgütlenmede Yaşanan Sorunlar ve Çözümlere İlişkin Deneyimler
Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. işçileri Sendikamız Genel-İş’te
Maltepe Belediyesi Taşeron Şirketlerde Yaklaşık 650 Üye Kaydı Gerçekleştirdik
İnsanca Çalışmak ve İnsanca Yaşamak İçin DİSK/Genel-İş'te Örgütlen!
Örgütlülüğümüzü Güçlendirmeye Devam Ediyoruz!
Örgütlenme Çalışmaları